Kiinan viisumin hakeminen.
Kuinka kiinan viisumia haetaan?
Edessä matka Kiinaan? Meidän kauttamme matka järjestyy mutkatta.
Samalla hoidamme viisumiasiat kuntoon nopeasti, helposti ja asiantuntevasti.
Huomatkaa muuttunut viisumikäsittely: Passia ei voi enää lähettää postitse Kiinan suurlähetystöön viisumin anomista varten. (Kesäkuun 19 päivästä alkaen Kiinan viisumi hakemaan Kiinan Viisumin Palvelukeskuksesta, osoitteessa Salomonkatu 17B, 3.krs) Toinen mahdollisuus on lähettää passi, viisumihakemus, yksi passivalokuva ja palautuskirjekuori osoitetietoineen ja postimerkkeineen matkatoimistoomme. Toimistomme  kautta viisumi kiinan hoituu noin yhden viikon sisällä. Perimme palvelusta 35eur:n toimitusmaksun per viisumi. Itse kiinan viisumin hinta riippuu viisumin voimassaoloajasta.

Biometriset tunnisteet 25.9. alkaen kaikille 14 – 70 vuotiaille

HUOMIO

Hyvää asiakkamme,25.09.2018 Kiinan viisumipalvelukeskuksessa alkaen jättämässä biometriset tunnisteet(sormenjäljet). Se tarkoittaa jos haluat käyttää meidän viisumipalvelu, Me ja asiakkaamme sovittuun päivämäärän käynnille Kiinan viisumipalvelukeskukseen. Tämän jälkeen voit tehdä hakemukset kauttamme normaalisti(Biometriset tiedot ovat voimassa 5 vuotta). Autamme asiakkaita viisumin täyttöpalvelu ja viisumi  konsultointipalvelu parhaamme mukaan. Matkatoimisto on oma ikkuna lähettämään viisumimateriaaleja, viisumipalvemme sama kuin edellinen nopeasti, helposti ja asiantuntevasti.

viisumi hakeminen palvelu

Jos et asu Helsingissa, me voimme auttaa sinullen hakemaan valmiit viisumit, Palvelukeskusmaksu 20 eur/passi(Tarvitsemme nouto kuitti).Postituskulut 15 eur pikapostilla.

Jos haluatte meidän hoitavan viisumin hankinnan, toimittakaa meille seuraavat asiapaperit:

 1. Passi!!! Huomio:  siinä on oltava vähintään kaksi tyhjää sivua ja vähintään puoli vuotta voimassa oleva passi.(viisumin päättymispäivästä eteenpäin)
 2. Hakemukseen tulee liittää värillinen passikuva jossa tausta on täysin valkoinen. Kuvan tulee olla kooltaan 48 mm x 33 mm, kuvan koko voit tarkistaa Passikuvaohje
 3. Kopio passin valokuvasivusta.
 4. HUOM!Täytä Kiinan viisumihakemus netissä!  PAINA TÄSTÄ (Oltava tulostettu ja allekirjoitettu hakijan toimesta)
 5. Jos et osaa tätytä viisumihakemus netissä, voit käytä palveluamme hoitamaan sähköinen viisumihakemus puolestasi. Lataaviisumihakemus täytät valmiit(Tämä hakemuslomake ei voi suoraan hakea viisumia!!!). Lähetä se meille.(Oltava tulostettu ja allekirjoitettu hakijan toimesta,Viisumin täyttöpalvelu 50 eur/passi)
 6. Kopio lentovarauksesta(jos on)
 7. Kopio majoitusvarauksesta(jos on)
 8. Jos alle 18-vuotias lapsi matkustaa,huoltaja(Isä ja Äiti)täytyvät allekirjoittaa anomuksen hänen puolesta.
 9. Viisumimaksun voitte suorittaa pankkitilillemme tai lähettää postitse; viisumin hinta tomitusmaksuineen on 165eur/passi(Palvelukeskusmaksu130eur+ toimitusmaksu 35eur ).
 10. Pikaviisumi on 215eur/passi(käsittelyaika 2työpäivää Palvelukeskusmaksu180eur+ toimitusmaksu 35eur ).
 11. Kiireellinen viisumi on 226eur/passi(käsittelyaika 1työpäivä Palvelukeskusmaksu191eur+ toimitusmaksu 35eur ).
 12. Palautuskirjekuori postimerkkeineen –  kuoreen nimi- ja osoitetiedot, älä käytä lämpöleimakuori!!!posti ei näitä hyväksy palautuskuorena, koska tällöin lämpöleiman päivämäärä on väärä.Viisumianomuksen käsittelyyn on varattu viisi lähetystön työpäivää, jonka jälkeen postitamme viisumin teille. suositeltavaa käyttää kirjattu kirje tai pikakirje.
 13. Suosittelemme, että anotte viisumia vähintään yksi kuukausi ennen aiottua matkaa. Pikaviisumin toimittamisesta perimme erillisen lisämaksun.
 14. Huomioittehan, että kirjatuilla kirjeillä saattaa kulku kestää jopa toista viikkoa Suomen sisällä, siksi suosimme pikapostipalvelua(pikakirje).
 15. Pankkitilin: FI7839390037081338 Saaja: CHINATRAVEL ZHAO
 16. HUOM! Jos haluat 1-2 arkipäivää saada viisumi tai Virallinen viisumi(F) tai Muut Viisumi voitte ottaa meihin yhteyttä!(PIKA TAI KIIRE HAKEMUKSET ON JÄTETTÄVÄ ENNEN 11:00!!!).

Vastaamme mielellämme kaikkiin Kiinan matkaan liittyviin kysymyksiinne.

Mobile +358505187766   +358405438888
E-mail: chinatravelzhao@163.com
Facebook:https://m.facebook.com/kiinan.viisumi
Wechat:Zhao231M

Avoinna: 9:00-18:00
Osoite
Matkatoimisto Kiina-Suomi / China Travel
Mikonkatu 8A  2.krs.  Aikatalo
00100 Helsinki Finland